Categorieën
Faciliteiten

Indoor Skibaan

De 9,5 meter lange indoorrolpiste is een lopende band met kunstgras die continue doorrolt. Het skiën wordt daardoor ervaren als een ‘eindeloze afdaling’. Wachten voor de lift is verleden tijd!

INDOOR SKIBAAN

De 9,5 meter lange indoorrolpiste van Indoor Ski Bloemendaal is een lopende band die continue doorrolt. Het skiën wordt daardoor ervaren als een ‘eindeloze afdaling’. Deze indoor baan is bekleed met innovatief kunstgras, dat dezelfde beleving geeft als een lange echte piste. De hellingshoek en snelheid van de skibaan zijn variabel en kunnen daardoor tijdens de lessen aangepast worden aan het niveau van de cursist. Al met enkele lessen verbetert de skitechniek en de cursist kan hierdoor snel een grotere uitdaging aan.

Naast aanleren of verbeteren van de techniek, worden uithoudingsvermogen en beenspierkracht getraind tijdens de regelmatige afdaling. Dit is een uitstekende voorbereiding op je wintersport, omdat je spieren kunnen wennen aan langere inspanning. De combinatie van een goed aangeleerde techniek, spierkracht en conditie voorkomt veel blessures tijdens de wintersport.

Indoor Ski Bloemendaal biedt:
* Skiles voor beginnende en (ver-)gevorderde wintersporters, van jong tot oud.
* Eén-op-één begeleiding door een vakkundige ski-instructeur.
* Investering in techniek en veiligheid.
* Een plezierige lesmethode om kinderen snel en eenvoudig te leren skiën.
* De overstap van boarden naar skiën.
* Angstbegeleiding.
* Mogelijkheid tot skifit-intake en begeleiding door fysiotherapeuten.
* Zelfverzekerdheid op de piste.
* Fitter en voorbereid op wintersport.
* Volledig verzorgde bedrijfsuitjes/groepsarrangementen.
* Ski- en snowboardonderhoud slijpen en waxen.
* Eenvoudig online boeken.