Bedrijfsuitje Haarlem en omgeving

Wilt u een bedrijfsuitje in de regio Haarlem organiseren? Tetterode is de uitvalsbasis in de duinen voor de groepsuitjes en bedrijfsuitjes van het Haarlemse uitjesbureau Catch Events.
Groepen van 20 tot 120 personen komen naar het vlakbij Haarlem gelegen Tetterode voor hun jaarlijkse bedrijfsuitje. Hieronder een greep uit het aanbod van actieve, mysterieuze, teambuildende en sportieve bedrijfsuitjes in de duinen rond Haarlem.

Bedrijfsuitje: CheckPoints

bedrijfsuitje haarlemse duinen
CheckPoints: teambuildend bedrijfsuitje.

CheckPoints is een moderne GPS-game dat fun, speurwerk, puzzelen en ontcoderen en teambuildinggames weet te combineren in één bedrijfsuitje van ongeveer 2,5 uur.
Dit bedrijfsuitje vindt plaats in een hoekje van Nationaal Park Zuid-Kennemerland dat weinig mensen goed kennen. Met één van de hoogste duinen van de omgeving (Het kopje van Overveen), een prachtige kolk en een wonderlijk uitzichtspunt is het landschap afwisselend. Toch zijn het vooral de activiteiten die dit tot een top bedrijfsuitje maken.

In de duinen liggen allerlei opdrachten verscholen. Aan de teams de opdracht om die te vinden met de GPS. Maar de opdrachten zitten in kluisboxen die alleen met de goede cijfercode opengaan. Slagen jullie erin alle kluizen te vinden, te openen en de team-opdrachten het beste uit te voeren?

Bedrijfsuitje: Het Elswout Mysterie

bedrijfsuitje haarlem
’t Elswout Mysterie:
Raadselachtig bedrijfsuitje net buiten Haarlem

Het Elswout Mysterie is een bedrijfsuitje voor groepen die eens echt wat anders willen.
Landgoed Elswout is een prachtig landgoed in de binnenduinen met meanderende watertjes, kleine sprookjesachtige huisjes, duintoppen, een karakteristiek landhuis en prachtige oude bomen.

Raadselachtig uitje
Tijdens dit bedrijfsuitje net buiten Haarlem gaan teams aan de hand van een boekje vol cryptische en poëtische aanwijzingen hun weg proberen te vinden naar het eindpunt. Elk team krijgt ook een GPS toestel mee, maar dat geeft heel mysterieus geen richting aan. Het vertelt alleen achteraf of je goed bent gelopen!

Elswout Trofee
Welk team weet Elswout het beste te ontraadselen en neemt aan het einde van dit rustgevende en toch competitieve bedrijfsuitje bijzondere Elswout trofee mee naar huis?

Bedrijfsuitje: Kickbikepuzzeltocht

kickbicken rond haarlem
Lekker bewegen tijdens dit kickbike-rondje door het duingebied rond Haarlem.

De kickbike puzzeltocht is betaalbaar bedrijfsuitje door het duingebied bij Haarlem. Dit prachtig steprondje van ongeveer 9 km voert je door de binnenduinen.

De route is opgebouwd uit duidelijke foto’s en richtingspijlen, maar let op: onderweg moeten er letters en cijfers bij elkaar gesprokkeld worden.
Aan het einde van de kickbike rit vormen deze letters een belangrijke aanwijzing om ene goed verborgen schatkistje (geocache) te kunnen vinden. Deze route is goed voor ongeveer anderhalf uur stepplezier en komt langs en over diverse landgoederen waaronder Elswout en Koningshof.

Bedrijfsuitje: DuinMania bedrijfssportdag

sportdag bedrijfsuitje haarlem
Door de ligging, faciliteiten en het brede activiteiten aanbod kiezen veel bedrijven voor Tetterode.

Door de ligging net buiten Haarlem en aan de duinrand is Tetterode een perfecte locatie voor de (outdoor) bedrijfssportdag voor groepen van 50 personen of meer.
Mogelijke activiteiten tijdens een sportdag-bedrijfsuitje zijn:

  • Boogschietclinic
  • Ski-clinic
  • Kickbike steptocht
  • Fietstocht door de Kennemerduinen
  • Teambuilding Games
  • Frisbeegolf
  • Crazy duingolf (vreemde ballen, clubs & holes)
  • GPS-games en tochten

Een programma wordt altijd samengesteld in overleg, zodat de activiteiten aansluiten bij de wensen en het budget.

Arrangementen

Uiteraard is het mogelijk van uw uitje een compleet arrangement te maken. Ontvangst met koffie en gebak, een goed verzorgde lunch, een barbecue of een lekker warm buffet: het kan allemaal goed en betaalbaar.