Categorieën
Aanbieders Tetterode Sportcomplex

Kennemer Keien

Steeds meer mensen in een rolstoel ontdekken de fun van rolstoelhockey met de Kennemer Keien.

Steeds meer mensen in een rolstoel ontdekken het plezier wat ze kunnen beleven met rolstoelhockey. Bij Tetterode Sportcomplex kunt u terecht voor deze sport! Vereniging de Kennemer Keien is in Sportcomplex Tetterode actief met rolstoelhockey.

 

rolstoelhockey haarlem overveenElektrisch- én handbewogen rolstoelhockey
Het rolstoelhockey kent twee disciplines, elektrisch bewogen rolstoelhockey (E-hockey) en handbewogen rolstoelhockey (H-hockey). Afhankelijk van het niveau wordt er 5 tegen 5 of 4 tegen 4 gespeeld. En ook op niveau! Want in 1997 behaalde Kennemer Keien H1 het landskampioenschap en in 2006 en 2014 won dit team het nationale bekertoernooi

Jong en gezellig
Rolstoelhockey is een gemengde sport die zelfs geen indeling in leeftijdscategorieën kent. Een handicap is niet verplicht: De H-hockeyteams hebben meerdere niet gehandicapte spelers. Rolstoelhockeyclub Kennemer Keien uit Overveen bestaat al sinds 1984 en traint sinds jaar en dag bij Tetterode. Het is een club met veel jonge mensen en ze staan bekend om hun gezelligheid!

rolstoelhockey bloemendaal en haarlemTrainingen, competitie en contact
Kijk voor informatie over de wekelijkse rolstoelhockey trainingen en de competities op www.kennemerkeien.nl en neem contact met hen op wanneer je interesse hebt.