Categorie├źn
Aanbieders Tetterode Sportcomplex

Kickbiken Kennemerduinen

De duinen rond Haarlem zijn de perfecte plek voor kickbike (step)tochten in de natuur. Kies je de steppuzzeltocht of stippel je zelf je route uit naar zee?

De duinen net buiten Haarlem zijn de perfecte plaats voor lekkere kickbiketochten door de natuur. Stepverhuur Haarlem heeft de kickbikes (steps met grote wielen) voor je klaar staan op Tetterode voor zowel individuen als groepen. Maar pas op: fun is gegerandeerd en je krijgt er nog strakke billen van ook!
(let op: reserveren is wel nodig!)

Kickbicken: iedereen kan het

kickbicken haarlem duinenKickbiken of steppen is een sportieve bezigheid en je gebruikt spieren waarvan je niet wist dat je ze had! Maar gelukkig sta je ook heel gemakkelijk even stil en de duinen bieden genoeg moois voor zoveel rustmomenten als je zelf wilt. Daarmee maak je de tocht even sportief als de behoefte en mogelijkheden van jezelf en je stepgenoten.

Step-puzzeltocht met schatkist

Vind je het leuk om jezelf al puzzelend aan de hand van foto’s en hints door de bossen en de binnenduinen te laten leiden? Vraag dan naar de step-puzzeltocht en step jezelf naar de schatkist die op het eind verborgen ligt.

Kick(bike) yourself to the sea!

Misschien ga je liever zelfstandig op pad met een kaart, misschien zelfs wel helemaal tot aan zee! Stippel precies dat sportieve rondje uit waar je zin in hebt. Bijvoorbeeld door Nationaal Park Zuid-Kennemerland langs het vogelmeer, strandpaviljoen Parnassia en Bloemendaal aan Zee…

Kickbcken voor wie?

Steppen in de duinen is leuk om te doen met collega’s, vrienden, familie en kids. En zo beleef je dit prachtige gebied eens op een andere manier en in een ander tempo. De steppuzzeltocht is razend populair onder zowel bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbaar bedrijfsuitje als gezinnen met kinderen.

Kijk voor meer info en om je kickbikes te reserveren op www.stepverhuurhaarlem.nl .