Categorie├źn
Aanbieders Tetterode Sportcomplex

Dansstudio Overveen

In de danszaalkun je terecht bij Dansstudio Overveen: een jonge, dynamische dansschool voor iedereen vanaf 3 jaar.

In de danszaal van Tetterode Sportcomplex danst Dansstudio Overveen. Heb jij danskriebels? Dansstudio Overveen is een jonge, dynamische dansschool voor iedereen vanaf 3 jaar. Plezier in dansen staat voorop in alle lessen. Kom dansen onder de kundige leiding van een docent die thuis is in vele dansstijlen en ruime ervaring heeft in het lesgeven aan groepen van verschillende leeftijden.

dansles overveen haarlemDans jij om fit te blijven of gewoon omdat het zo heerlijk is? Dansstudio Overveen heeft vast een dansgroep die bij je past.

Elke les heeft een eigen opbouw die afgestemd is op het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en je danst in een prettige en veilige sfeer. Regelmatig krijg je nieuwe oefeningen en danscombinaties aangeboden en daarom is het ook prima mogelijk om tijdens het seizoen in te stromen. Ook zijn er geregeld openbare lessen en uitvoeringen.

Op de website van Dansstudio Overveen vind je actuele informatie over het lesaanbod, het lesrooster, tarieven en andere leuke dansactiviteiten. En daar kun je je desgewenst gelijk opgeven!

.