Categorie├źn
Aanbieders Tetterode Sportcomplex

CCbloemendaal: cricket

Ook cricket is vertegenwoordigd bij Tetterode. C.C.Bloemendaal maakt gebruik van de Mult-sporthal voor conditie en techniektrainingen.

Ook cricket is vertegenwoordigd bij Sportcomplex Tetterode. Cricket Club Bloemendaal maakt gebruik van de Mult-sporthal voor haar conditie en techniektrainingen.

cricket training bloemendaal haarlemDeze leuke club heeft zowel junioren als senioren teams. Vanaf 5 jaar kan je al met cricket beginnen! Het is een hele sociale sport die goed te combineren is met andere sporten. Het cricket-wedstrijdseizoen loopt van mei tot en met augustus, maar de trainingen beginnen uiteraard al eerder. En wist je dat de cricketclub alle materialen ter beschikking stelt?

Je bent natuurlijk van harte welkom om naar de training te komen kijken en de sfeer op de club te komen proeven. Er zal koffie en thee voor je klaarstaan!

Neem hiervoor contact op met CC Bloemendaal via www.ccbloemendaal.nl. Op hun website vind je verdere informatie over trainingen, competities, de clubprestaties en de clubsfeer.